Monday, October 12, 2009

... Şi week-endul acesta

Week-endul ăsta ne cam plictiseam fără astfel de activităţi. Însă tot în frumoasa tradiţie pe care au creat-o anul trecut, Roxana nu răceşte în timpul săptămânii pentru că asta ar însemna să lipsească de la grădiniţă. Aşa că răceşte în week-end, doar de aia e week-end, nu? Ca să poţi face acum ce nu poţi în timpul săptămânii.

Aşa că fetele s-au gândit să ne facă alt fel de program: s-au trezi sâmbătă dimineaţă şi, fără niciun fel de preaviz de cu seară, Ilinca era cu nasul în batistă - dar asta nu e ceva nou, că ei îi trec mucii doar când scapă de aerul poluat al Bucureştiului - şi Roxi cu toate simptomele de laringită! Başca un pic de febră fiecare, doar aşa, un pic peste 37!
Azi-noapte însă febra Roxanei a crescut apropiindu-se ameninţător de 39, de făceam ture cu umidificatorul dintr-o cameră în alta, după cum încercam să-i găsim Roxanei un loc în care să poată dormi şi nici să n-o trezească pe sor-sa.

Să vedem cum va începe săptămâna...

2 comments:

  1. Ancutzo, eu am descoperit un sirop cu echinacea, extract de propolis si extract de catina....si crede-ma, face minuni...cel putin deocamdata, pana la proba contrarie; cert este ca mai toti colegii lui Iustin misuna pe langa el cu mucisori galbeni-verzui la vedere, insirati pe fata, iar el....nimic !!! Cred ca siropelul il ajuta !!! Va pup.

    ReplyDelete
  2. Şi noi tot alternăm sirop Imunorezistan Junior cu ursuleţi cu echinaceea, cu Vitamina C... Dar uneori e degeaba. O să caut şi acel sirop de care zici tu, merci! Cum se numeşte?

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)