Tuesday, March 30, 2010

Varicela, jurnal de bord - episoadele 4, 5, 6, 7

Ofertă specială, 4 în 1.

Ziua a 4a, sâmbătă: Cam asa a trecut ziua. Mai o scânceală că eu de ce nu merg la Cora, pentru că ai varicelă şi nu vrem să-i molipsim pe toţi cumpărătorii (sau poate vrem, ce-ar fi o zi de cumpărături fără cumpărători?, dar nu se cade), mai un desen... a mai trecut o zi.

Ziua a 5-a, duminică: odată cu trecerea la ora de vară, Roxi a dormit vreo... 12 (sau 11, reale) ore în acea noapte! Şi s-a trezit duminică parcă alt om. Un om tot cu varicelă, dar fără mâncărimi, (aproape) toate bubiţele uscate, un tonus excelent, niciun pic de febră.

Şi tot aşa au continuat şi zilele a 6-a (ieri, luni), şi a 7-a (azi, marţi) de varicelă. Recuperarea este lentă, nu dispar peste noapte bubiţele, însă se pare că nici nu mai apar altele atât de violente, doar câte una mică pe câte-o încheietură de mână, sau pe câte-un dos de pulpană, aşa, parşiv. Tonusul continuă să fie bun, febra nu mai apare deloc. Sunt convinsă că şi homeopatele au avut un cuvânt de spus în povestea asta!

Oare face şi Ilinca sau nu? Aceasta-i întrebarea!

2 comments:

  1. Pana la urma a facut si Ilinca? Oricum auzisem ca tine vreo 2 saptamani, sa inteleg ca ati scapat ieftin doar cu una?

    ReplyDelete
  2. Da. Dupa ce a facut Roxi, a venit vacanta de primavara, le-am dus la tara, acolo a facut mai intai un var al lor, si apoi si Ilinca. Dar a Ilincai a fost "parfum": fara febra, si doar 3-4 bube acolo, de-un fason. Iti zic, homeopatele alea chiar sunt beton! :)
    Doar 1 saptamana de bube, vreo 3 sunt cu tot cu incubatie, cand nu stii c-o ai si doar poti s-o imprastii...

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)