Monday, March 25, 2013

Cum să slăbeşti... în flashuri

Fac parte din categoria (destul de subţire, cred) femeilor care nu şi-au pus niciodată problema unei liposucţii. Nu sunt vreo slăbănoagă, nici pe departe, am destule zone care ar necesita ceva ajustări, ca să spun doar atât. Deşi mi-ar plăcea să scap de câteva kilograme în plus, deşi ţin cântarul aproape şi îl folosesc periodic pentru a mă asigura că nu am depăşit nişte limite auto-impuse, totuşi mă simt destul de bine în pielea mea. Iar acolo unde nu mă simt bine în pielea mea, nu grăsimea e de vină, ci totul mi se trage de la cap, de la auto-cunoaştere, de la auto-valorizare, auto-control ş.a.m.d.

Am avut şi ceva noroc, cred. La prima sarcină am luat 13 kilograme, din care am dat jos 7 la naştere. La a doua sarcină am luat doar aceste 7 kilograme din nou, şi le-am dat jos la naştere. Deci am şi acum cele 6 kilograme în plus faţă de cum eram înainte de sarcini. Cât despre centimetri - da, şi aici ar fi ceva de lucru.

Am ţinut şi eu diverse variante (mai light, e drept) de regim alimentar. Nu diete drastice de înfometare, ci doar regim de mâncare mai sănătoasă, mai fără carbohidraţi. Dar nefinalizate şi repede abandonate. Am încercat să fac sport, deşi nu sunt de felul meu prea sportivă - cu Aqua Gym continui încă, dar alandala, fără un program strict, iar de alergat m-am lăsat după prima săptămână (acum mă bate gândul să mă reapuc, pentru că mă simţeam foarte bine după alergat, dar să vedem dacă mă ţine şi piciorul recent bolnav).

Aşa că una peste alta şi ca să scurtez povestea, am fost foarte bucuroasă (şi curioasă, recunosc) să onorez invitaţia Anei de la Mamica Urbană care a organizat, împreună cu Replica Vedetelor Events, o întâlnire cu mămicile bloggeriţe. De data asta, subiectul s-a pliat pe tema modelării corporale şi am asistat la lansarea tehnicii Liposonix, la Silhouette, Centre de Slăbit şi Înfrumuseţare. Pe scurt, aparatul ce foloseşte această tehnică emite nişte flashuri speciale de ultrasunete pe zonele delimitate ca necesare a fi spuse micşorării în centimetri.

La Silhouette am asistat la o demonstraţie live pentru a vedea cum funcţionează Liposonix.
Dacă e dureroasă tehnica? Da, dar depinde de zona pe care se lucrează şi de pragul de durere al fiecăruia.

Dacă are contraindicaţii? Da. Eu, de pildă, nu pot beneficia de această tehnologie pentru că tratamentele cu anticoagulante, alături de sarcină, alăptare, şi încă vreo 2-3 lucruri, fac această tehnică contraidicată în situaţiile respective.

Dacă este scumpă? Nu ştiu să zic, pentru mine e scumpă, dar poate că pentru alte doamne, beneficiare de ţesut adipos încăpăţânat, merită. Cât? 75 de euro per flash.

Potrivit reprezentanţilor Silhouette, tratamentul efectuat cu acest aparat este echivalentul unei liposucţii nechirurgicale, ce elimină grăsimea fără a fi nevoie de bisturiu, ci doar de o singură şedinţă!

"1 tratament - 1 ora - 1 măsură mai puţin", aceasta este deviza Liposonix, care acţionează prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds), cu efect de distrugere a celulei adipoase.

Lili Ţicu, Managerul Silhouette, Centre de Slăbit şi Înfrumuseţare, a fost alături de invitatele bloggeriţe pe tot parcursul evenimentului şi ne-a spus că în timpul tratamentului nu se folosesc alte produse. Aparatul are rolul de a distruge definitiv celulele grase şi obţinem o scădere de 1-2 măsuri la haine.

În plus, potrivit doamnei Lili Ţicu, tratamentul stimulează şi producerea de colagen nou. După şedinţa cu Liposonix, ţesutul de la suprafaţă capătă cu 30% mai multă fermitate datorită ultrasunetelor. Efectul final se va vedea după 8-12 săptămâni de la şedinţă (de atât timp are nevoie corpul pentru a metaboliza grăsimile distruse), iar lunar se va face o evaluare la medicul specialist Silhouette pentru constatarea rezultaltelor. Pe aceeaşi zonă se poate lucra după 3 luni, dacă mai este cazul. Aparatul are capacitatea de a distruge până la doi centimetri de ţesut adipos. Tratamentul Liposonix se aplică pe zonele în care ţesutul adipos (încăpăţânt) nu cedează altor metode de slăbit şi remodelare corporală.

Mulţumiri partenerilor evenimentului Vavian Pharma şi Top Line pentru cadouri. 

Fiică-mea Roxana a observat că pe ceasul primit cadou cifra 4 roman este indicată IIII, în loc de IV. Aşa că mi-a dat o temă, trebuie să studiez fenomenul, presupun că aceasta e o practică la ceasuri, căci am mai observat şi la alte ceasuri cu cifre romane că folosesc această notare.

No comments:

Post a Comment

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)